Beautybehandeling met de feestdagen 2

beautybehandeling met de feestdagen 2

2015 sluit Believe in Beauty af met 3 verschillende maar mooie beautybehandeling met de feestdagen. Het lichtfeest is het thema om ervoor te zorgen dat iedereen er stralend uitziet met de feestdagen. In onze vorige blog kon je al lezen over onze eerste behandeling met de L3 laser,Blog L3 lichtfeest, maar we hebben nog 2 andere mooie behandelingen, vandaag de ipl met PBSerum.

Beautybehandeling met de feestdagen met ipl en PBSerum

Met trots kunnen wij zeggen dat wij de eerste salon in Nederland zijn die met PBSeum werken. Een nieuw innovatief product dat werkt op basis van gevriesdroogde enzymen. Omdat wij dit product pas mengen als jij bij ons in de stoel ligt, zijn er geen conserveringsproducten, parabelen en parfum aan toegevoegd en kan iedereen hiertegen. Daarnaast bevat PBSerum een SmartPeeling wat de huid 48 uur lang een intensieve enzym peeling gaat geven. Je huid zal gaan stralen, lijntjes en rimpels worden minder en afhankelijk van de conditie kunnen we een droge, doffe, vale, rokershuid, vette of huid met oneffenheden ook nog eens aanpakken!

Om ervoor te zorgen dat deze behandeling een beautybehandeling met de feestdagen genoemd mag worden en in het thema lichtfeest valt gaan we het PBSerum combineren met Ipl. Nu hoor ik mensen denken, dat is toch voor het definitief verwijderen can overbeharing? Ja dat klopt maar we kunnen nog meer met ipl; namelijk ook huidverbetering. Door het licht wordt de collageen aanmaak gestimuleerd waardoor je huid haar stevigheid weer terug krijgt. Het is een hele natuurlijke manier van huidverjonging, want je huid doet het helemaal zelf!

Beautybehandeling met de feestdagen boeken?

In deze behandeling wordt de huid goed gereinigd, de wenkbrauwen mooi geëpileerd, de aanmaak van collageen gestimuleerde met licht van de ipl, de huid intensief gevoedt met PBSerum en volgt er natuurlijk nog een ontspannende massage van de nek, schouders en decollete en een bindweefsel massage in het gelaat.

boek nu deze kerstbehandeling als je de huid wilt stimuleren, verstevigen en intensief wilt voeden. De behandeling duurt 60 minuten €85,- en je ontvangt natuurlijk een kerstpresentje uit de kerstboom. Reserveer nu je beautybehandeling voor de feestdagen Hier.

De behandeling met ipl en PBSerum is los te boeken maar in kuurverband geeft dit betere en mooiere resultaten. Wij vertellen je hier graag meer over in de salon.

PBSerum is bijna in elke behandeling als module extra te boeken en voor thuis is er een innovatieve kuur om de behandeling thuis te verlengen. In de maand december 2015 is deze kuur met 25% te verkrijgen.

Het team van Believe in Beauty staat dit jaar klaar om iedereen er dit jaar stralend uit te laten zien met de kerstbehandeling die in het teken staan van ; Het LichtFeest!

 

Leave A Comment