BioSkin Jetting2017-01-18T15:20:10+00:00

BioSkinJetting® : Het natuurlijke alternatief voor inspuitingen

  • Fijne rimpels verdwijnen
  • Diepe rimpels worden minder diep
  • Er worden geen stoffen geïnjecteerd
  • Geen kans op allergie
  • Natuurlijk resultaat

BioSkinJetting is een gepatenteerde 100% biologische en veilige manier van rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen. BioSkinJetting gaat de strijd aan met rimpels van het bindweefsel.

De huid wordt, zonder gebruik te maken van inspuitingen, gestimuleerd om zelf jonge collageen vezels te vormen. Als de huid ouder word, wordt de aanmaak van collageen en elastine minder, hierdoor ontstaan de rimpels en verslapping. Het lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel op waardoor de diepte van de rimpel verminderd.

De behandeling

BSJvoorna
Het gebied rondom de rimpel of het litteken wordt eerst glad gestreken met een hoog frequent signaal (BioSkinSmoothing). Daarna wordt de rimpel of het litteken met een fijn naaldje van de onderste huidlaag losgemaakt (BioSkinJetting). De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen, waardoor er dus van binnenuit een natuurlijke opvulling ontstaat. Het is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie.

 

De rimpels van de neus/liplijn, boven lip, rond de ogen en voorhoofd zijn goed te behandelen. De voorhoofdrimpel (tussen de wenkbrauw) is moeilijk te behandelingen omdat dit een mimische rimpels is die vaak gebruikt wordt zonder dat we dat zelf doorhebben, bv tijdens het lezen, kijken, denken enz. De rode lijntjes die gedurende de behandeling ontstaan zijn eenvoudig te camoufleren met de Pascaud Covercrème en na enkele dagen zijn ze volledig verdwenen. U hoeft geen vrij te nemen en de behandeling is niet pijnlijk.

Er zijn gemiddeld 5 tot 7 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Wil je meer informatie over dit onderwerp?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
        


 

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s