Cosmetisch Arts2017-01-18T15:20:09+00:00

De afgelopen jaren hebben wij steeds meer vraag gekregen naar verschillende specialisaties, welke wij zelf niet in het Instituut uitvoeren. Om die reden hebben we voor Injectables en andere Cosmetische wensen een samenwerkingsverband opgezet, om zo toch aan deze vraag te kunnen voldoen.

Wij werken samen met Drs. Hayri Hortoglu, Gespecialiseerd arts in injectables en  fillers met ruim 14 jaar ervaring. Drs. Hortoglu is regelmatig aanwezig in ons instituut.

Hayri-AmstelzijdekliniekSchoonheid op maat, dat is het uitgangspunt van dokter Hayri Hortoglu. Voor de in 1967 geboren arts is ieder mens uniek en heeft iedere cliënt zijn eigen benadering nodig. De individuele expressie van een gezicht is voor Hayri Hortoglu het allerbelangrijkste. Hij streeft er altijd naar deze zo optimaal mogelijk tot uitdrukking te brengen. Hoe oud of jong iemand ook is- de leeftijd van zijn patiënten varieert van twintig tot over de negentig!
Goed luisteren naar de verlangens van de patiënt staat voor hem centraal: ‘Waarom komt iemand hier? Cliënten zijn voor mij geen dossiers maar mensen.’
Zijn motto? “Wat mooi is, mooi houden. En wat minder mooi is, verbeteren…”

Botox en Injectables

Wanneer je op zoek bent naar huidverjonging door middel van een Cosmetische ingreep of door het gebruik van Injectables of Botox, kunnen wij je een doorverwijzing geven naar de Amstelzijde Kliniek.

Als eerste zal er een intake gesprek plaatsvinden met Drs. Hayri Hortoglu, waarbij jullie elkaar kunnen leren kennen en waarin al jouw wensen kenbaar gemaakt kunnen worden. Bevalt het advies, dan wordt er een afspraak gemaakt voor de eerste behandeling, of indien wenselijk direct behandeld, indien mogelijk. De gesprekken kunnen plaatsvinden bij ons in het instituut als wel in de kliniek. De behandelingen vinden altijd plaats in de kliniek in Ouderkerk aan de Amstel.

Problematieken die o.a. kunnen worden aangepakt

  • Rimpels van de Neus naar de Mondhoek
  • Rimpels rond de Ogen
  • Lippen
  • Vollere Lippen
  • Hangende Mondhoeken
  • Rimpels tussen de Wenkbrauwen
  • Rimpels op het voorhoofd
  • Onregelmatige Kin
  • Hamsterwangen

Wil je meer informatie over dit onderwerp?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
        


 

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s