Fijnere Porieën2017-01-18T15:20:10+00:00
  • Iedereen heeft poriën in de huid, gelukkig maar want een porie is een opening in de huid die ervoor zorgt dat onze huid zacht en gehydrateerd blijft.
  • Veel mensen hebben last van grote, wijde poriën in het gezicht. De wijd openstaande poriën worden als vervelend ervaren, ze zijn zichtbaar en vloeibare make-up blijft niet echt mooi op de huid zitten. Ook de ouder wordende huid gaat vertoont steeds meer grotere poriën. Een gladde, zuivere huid ligt binnen ieders bereik maar kost wel de nodige moeite.

Hoe ontstaan grove poriën?

Soms ontstaan grove poriën omdat ze ooit erg verstopt zijn geweest. Een vette en gecombineerde huid, het niet goed schoonhouden van de huid of andere soorten vervuiling maken de poriën groter en duidelijker zichtbaar in het gelaat.

Als poriën groter zijn geworden, is het moeilijk om ze naar de oorspronkelijke grootte terug te brengen. Beter is het dus om ervoor te zorgen dat het niet zo ver komt en preventief te werk te gaan.

De behandeling voor grove poriën

Om grove poriën weer fijner te maken zijn speciale salon behandelingen nodig. Door middel van het toepassen van Microdermabrasie en Pascaud peelings kunnen wij jouw poriën weer fijner maken. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek vertellen we graag de mogelijkheden om te kijken of en hoe we jouw huid kunnen verbeteren.

Preventief werken tegen grove poriën

Het reinigen van de huid is het belangrijkste om te zorgen dat je geen grove poriën krijgt. Gebruik daarom altijd producten die voor jouw huid het belangrijkste zijn. Bij een behandeling bij ons in het instituut ontvang je van ons altijd een gratis huidanalyse om de juiste huidconditie te bepalen en zo de juiste producten voor je huidtype te adviseren.

Gebruik nooit lotions waar alcohol in zit, dit ontvet de huid waardoor de huid uitdroogt. Geef je huid 1 tot 2 keer per week een scrub/peeling. Producten waar salicylizuur of fruit extracten in zitten, zorgen voor een goed resultaat.

Wil je meer informatie over dit onderwerp?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
        


 

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s