Geschiedenis2017-01-18T15:20:09+00:00

Ilona Westera eigenaresse Believe in BeautyNadat ik, Ilona Westera, mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb afgerond in 2000, ben ik gaan werken in het schoonheidsinstituut waar ik mijn stageperiode tijdens mijn opleiding heb gelopen. Na een periode van 3 jaar heb ik besloten weg te gaan en heb voor een andere werkgever een nieuwe salon opgebouwd in een sportcomplex. Dit heb ik met plezier 2 jaar gedaan.

 

Na deze leerzame periode heb ik besloten mijn droom te verwezenlijken. Ik ben mijn eigen schoonheidsinstituut Believe in Beauty begonnen in het centrum van Uithoorn. Na een grote verbouwing ben ik gestart met Schoonheidsinstituut Believe in Beauty in oktober 2004. Mijn schoonheidsinstituut aan de Dorpsstraat 35, bestond uit 1 saloncabine voor het uitvoeren van behandelingen en een kleine winkel aan de straatzijde.

In maart 2008 zijn wij met het instituut verhuisd naar een locatie schuin tegenover het oude pand met een grote winkel en 3 saloncabines. Inmiddels bestaat ons team uit 3 schoonheidsspecialisten bij Believe in Beauty. Iedereen die bij Believe in Beauty werkt is gediplomeerd en volgt regelmatig nascholing, cursussen en seminars. Voor welke behandeling je ook kiest bij ons in het instituut, je kunt rekenen op vakkundigheid, productkennis en gedegen advies.

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s