huidverbetering op topniveau

Huidverbetering op topniveau

Bij believe in beauty zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovaties en het beste voor de huid. We kunnen nu met trots vermelden dat we als eerste in Nederland gaan werken met Dermo28 en dat is huidverbetering op topniveau.

Waarom een nieuw merk?

Ik, Ilona, ben altijd op zoek naar nieuwe innovaties en hoe ik het beste uit de huid van mijn klanten kan halen. Na zelf eerst in januari en februari een aantal producten te hebben getest en mijn moeder een behandeling heb kunnen geven, ben ik samen met mijn man in maart naar Bologna geweest voor een intensieve training. Hier ben ik zo enthousiast geworden dat ik heel graag met dit merk in mijn instituut wil gaan werken.

wat is Dermo28?

Dermo28 is een uniek huidverbeterings- en anti-aging programma met een duidelijke visie en medische achtergrond. De 2 primaire principes van Dermo28 zijn “optimaal hydrateren” en “28 dagen celdeling”.  Zonder een goed werkende huid barrière is werken aan huidproblemen en Anti-Aging een langdurig proces. De producten van Dermo28 zijn sinds 1995 vanuit een medische achtergrond ontwikkeld in Italie.

Voor wie is Dermo28 geschikt?

De producten zijn voor iedereen geschikt die graag aan huidverbetering op topniveau willen werken . Maar dat is niet alleen voor het verminderen van lijntjes en rimpels. Heb jij al jaren last van een gevoelige huid, een onzuivere huid of een hele droge huid? Dan kunnen wij met Dermo28 de oplossing voor je bieden

Wat maakt Dermo28 uniek?

Dermo28 beschikt over speciale systemen. Dit zijn een groep hoog geconcentreerde ingrediënten die in elke product uit een lijn terugkomt. Bijvoorbeeld: uit de Aqua lijn, voor de droge en vochtarme huid, deze bevat het syteem met; vitamine C, hyaluronzuur en Algatherm. Deze 3 producten noemen we een systeem en dit komt voor in alle producten uit deze lijn. Naarnaast bevatten de verschillende lijnen complexen. Complexen zijn producten die je onder de creme gebruikt en deze producten bevatten verschillende soorten fruitzuren. Door deze fruitzuren worden de ingrediënten die in de creme zitten dieper in de huid gebracht waar ze meer en beter hun werk kunnen doen.

Huidverbetering op topniveau

Naast producten voor thuis zijn natuurlijk ook de salon behandelingen een unieke beleving om te ondergaan. In de behandeling wordt de huid, na een huidanalyse, goed gereinigd. Wordt de huidbarriere hersteld, gaan we werken met fruitzuren, volgt gewenst een heerlijke massage en een masker voor de voeding. Bij Believe in Beauty werken we in een module systeem, dus vooraf aan de behandeling bespreken we samen hoe de conditie van de huid is en wat vandaag het beste resultaat gaat geven.

Wil jij graag een behandeling die gelijk resultaat geeft? Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden voor je huid, wij helpen je graag!

 

 

By |2017-10-06T15:15:23+00:00mei 5th, 2017|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment