Huidverzorging voor mensen met Kanker2017-01-18T15:20:10+00:00

Look Good Feel Better Huidverzorging voor mensen met Kanker bij Believe in Beauty

  • Wat kan ik doen aan mijn droge huid?
  • Hoe camoufleer ik mijn operatielitteken het beste?
  • Welke pruik past het beste bij mij?
  • Hoe teken ik een wenkbrauw?

Dit zijn slechts enkele vragen die u kunt hebben met betrekking tot uw veranderende uiterlijk.

Kanker en de verschillende behandelingen die je krijgt kunnen uiterlijke veranderingen tot gevolg hebben. Zo kun je aan een operatie littekens overhouden en door de behandeling met chemotherapie kan je haar tijdelijk uitvallen of wordt het mogelijk kwetsbaarder. Ook kan jouw huid reageren. Welke veranderingen je precies kunt verwachten, is niet altijd voorspelbaar. Dit is onder andere afhankelijk van de aard en intensiteit van de behandeling die je krijgt. Ook per persoon is de reactie op een behandeling verschillend. Jouw behandelend specialist kan je vertellen met welke bijwerkingen je op dit gebied rekening moet houden.

Wellicht zie je er tijdelijk anders uit dan je van jezelf gewend bent en ‘herken’ je jezelf niet meer. Dit kan onzekerheid met zich meebrengen en wellicht dat je vragen hebt.

Jouw huidverzorging is onze Specialisatie

De specialisten die werken bij Believe in Beauty houden zich op de hoogte van alle ontwikkelingen die spelen in de wereld van cosmetica en huidverbetering.

Ilona heeft zich in 2012 gespecialiseerd in het behandelen van mensen die zijn getroffen door kanker.

Tijdens dit ziektebeeld veranderd er een hoop. De huid maar ook de haren, nagels en het hele lichaam krijgen een hoop te verduren.

Ilona Westera eigenaresse Believe in BeautyKent je iemand of heb je zelf kanker, Ik laat je graag in 60 of 90 minuten even genieten. Even niet ziek zijn, even geen doctoren aan je lichaam maar jij staat nu centraal en ontvangt van mij een persoonlijke behandeling.

De behandeling die je wenst bespreken wij als je bij mij in het instituut bent. Wens je een ontspannende rug massage? Wens je een heerlijke voetbehandeling? Wil je je nagels laten verzorgen omdat deze afbrokkelen? Wil je graag make-up advies omdat de kleur in jouw gelaat veranderd? Ik geef je graag een behandeling waarna je je een beter mens voelt.

Verschillende behandelingen die wij jou bieden zijn ook mogelijk tijdens de chemo kuur. Ik adviseer je hier graag over tijdens een gesprek bij ons in het Instituut.

Kom langs en ervaar een moment van ontspanning

look-good-feel-better

 

Maak een afspraak bij Believe in Beauty;
Officieel partner van Look Good  Feel Better!!

 

Wil je meer informatie over dit onderwerp?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
        


 

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s