kennismakingsbehandeling in de schoonheidssalon

Kennismakingsbehandeling in de schoonheidssalon

De huid is de spiegel van je gezondheid. Als je huid in goede conditie is straalt deze. Helaas is dit niet bij iedereen het geval. Rode vlekken, grote porien, verstopte huid, acne, lijntjes en rimpels. Wij kunnen je helpen om ervoor te zorgen dat ook jouw huid weer gaat stralen. Om iedereen kennis te laten maken met de kwaliteiten van Believe in Beauty hebben we nu een Kennismakingsbehandeling in de schoonheidssalon bij Believe in Beauty in ons menu opgenomen.

Waarom naar Believe in Beauty?

Bij Believe in Beauty werken we met een uniek en exclusief concept dat is ontworpen door ilona westera. Believe in Beauty is het schoonheidsinstituut in de regio waar u zelf bepaalt hoe uw behandeling eruit komt te zien.

In bijna elke schoonheidssalon bepaalt de salon de behandelingen, maar bij ons boekt u tijd. In de tijd, die u bepaalt, kiest u uit verschillende modules die u belangrijk vindt of die wij adviseren naar aanleiding van de uitgebreide intake en huidanalyse.

Waarom naar de schoonheidssalon belangrijk is, lees je hier in een eerdere blog

Wij hebben nu een speciale kennismakingsbehandeling in de schoonheidssalon gemaakt om u de wereld van Believe in Beauty te laten ontdekken.

Kennismakingsbehandeling in de schoonheidssalon

hoe ziet deze behandeling eruit:

  • bij het ontvangt met een kopje koffie of thee beginnen we met een uitgebreide intake.
  • hierna volgt een huidanalsye waarbij we gebruik maken van huidanalyse apparatuur. We maken een foto die wordt opgeslagen op uw persoonlijke klantenkaart. Uv-schade, oneffenheden, roodheid, couperose, lijntjes en rimpels, alles brengen we in kaart. Daarnaast meten we met verschillende sensoren het vochtgehalte, sebum, elasticiteit, roodheid en pigment schade.
  • Na de uitgebreide analyse volgt de behandeling. We gaan in deze behandeling 2 merken combineren; Dermo28 en PBSerum. We laten de huid kennis maken met huidverbetering. Je ziet en voelt gelijk  na de behandeling resulaat!
  • We gaan de huid reinigen, de pH- waarde neutraliseren, een Enzympeeling intensief inmasseren en de huid optimaal hydrateren.
  • Na de behandeling adviseren we uiteraard wat het beste is om de huid thuis in conditie te brengen of te behouden.

Deze behandeling duurt 60 minuten en kost €69,-  (Normaal is een uur huidverbetering €87,50)

  • Wilt jij weten wat wij voor je huid kunnen betekenen?
  • Wil jij kennis maken met Believe in Beauty?

Neem nu contact met ons op voor het maken van deze Kennismakings behandeling.

 

 

 

By |2017-05-07T14:41:36+00:00mei 7th, 2017|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment