Microdermabrasie2017-01-18T15:20:10+00:00

Een van onze meest populaire behandelingen is Microdermabrasie

Heeft u last van:

  • Oppervlakkige rimpels
  • Acne littekens
  • Pigmentverkleuringen
  • Vale kleur

Dan kunnen wij dat uitstekend behandelingen met Microdermabrasie.

Microdermabrasie is eigenlijk het zandstralen van de huid, het slijpen van de huid. Heel precies wordt het bovenste laagje van uw huid verwijderd. Een stralende, nieuwe, frisse huidlaag is zichtbaar direct na de behandeling.

De behandeling

Na een intensieve reiniging van je gelaat, hals en decolleté zullen wij de Microdermabrasie behandeling gaan starten. Met een soort pen zullen wij met hoge druk microkristallen op de huid spuiten. Door een zuigsysteem wordt een deel van deze kristallen gelijk terug gezogen samen met een deel van de dode huidcellen van je huid. Op deze manier wordt een klein laagje van de huid afgeslepen.

Microdermabrasie bij Believe in Beauty

Een gladde, frisse huid!

Microdermabrasie zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, stimulatie van de doorbloeding en de aanmaak van nieuwe cellen. De huid ziet er direct na de behandeling iets rood maar dat verdwijnt vrij snel en na een dag ziet de huid er fris uit. Als de behandeling regelmatig wordt herhaald zal de structuur van de huid fijner worden en lijntjes, rimpels en acne littekens minder zichtbaar.

Wil je meer informatie over dit onderwerp?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
        


 

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s