Nieuws2017-01-18T15:20:09+00:00

01-10-2015 | IPL Introductieactie 

 

galaxya IPL ontharing - haarverwijderingMaak kennis met Galaxya IPL en maak gebruik van onze interessante introductieaanbieding – geldig tot en met 30 november 2015

Actie 1: Ontvang 50% korting op een Medium Zone bij een Large Zone
Actie 2: Ontvang een Small Zone GRATIS bij een Large Zone
Actie 3: Ontvang 50% korting op een Small Zone bij een Medium Zone

Voor meer informatie over Galaxya IPL lees meer >

IPL Galaxy

 

08-02-2015 | Valantijnsarrangement   Nu € 69,-  (Normaal € 89,-)

Win een Valentijnsdiner bon bij Sjiek aan de Amstel t.w.v. € 50,-

Laat je verwennen in deze Valentijnsweek en wie weet sluit je deze af met 2 personen bij Sjiek aan de Amstel. Boek nu en geniet deze week van ons Valentijnsarrangement welke bestaat uit:

Handpakking
Reiniging: Milk – Mousse – Lotion
Scrubben
Dieptereiniging
Epileren – Harsen bovenlip
Verven Wenkbrauwen
Crème masker
Massage Gelaat, Nek en Decolleté
Handmassage
Dagcrème
Rugmassage van 20 min.

valentijn

09-05-2014 | De Anbos Beautyvoordeelpas

De Beauty Voordeelpas maakt het mogelijk producten of behandelingen goedkoper of zelfs gratis bij ons in het Instituut af te nemen!

Meer dan 2300 webwinkels werken mee aan de Beautyvoordeelpas. Als houder van de Beautyvoordeelpas ontvang je een korting voor alle aankopen die je bij de aangesloten webwinkels doet. Het bedrag van deze korting (de cashback) wordt als een tegoed op jouw eigen account gezet, nadat de termijn van retourneren/ruilen is verstreken.

Jouw voordelen van de Anbos Beautyvoordeelpas inUithoorn

  • Je krijgt korting op alle aankopen die je doet bij de aangesloten webwinkels. Wanneer je online gaat winkelen, dan dien je je altijd aan te melden en in te loggen bij de Beautyvoordeelpas en via deze site door te gaan naar de diverse webshops.
  • Het bedrag van de korting komt als tegoed op het account.
  • De korting is ook geldig in combinatie met acties die de webwinkels daarnaast nog hebben.
  • Als je besluit om over te gaan tot uitbetaling, dan ontvangen wij het bedrag rechtstreeks. Jij kan dit bedrag vervolgens uitsluitend in ons Instituut besteden aan producten of een behandeling.
  • Als de schoonheidsspecialist failliet gaat, staat de Beautyvoordeelpas garant en wordt het opgespaarde tegoed, als uitzondering op de regel, aan de pashouder uitbetaald.

20-04-2014 | Beautiful from Head to Toe   Nu € 64,-  (Normaal € 102,-)

Een nieuwe set van Payot; Beautiful from Head to Toe is een complete set bestaande uit 6 producten, die uw huid volledig verzorgen van top tot teen. De set bevat een gehele gezichtsverzorging, van reiniging tot dagcrème. Tevens bevat de set ook producten voor uw lichaam, handen en voeten. Kortom een volledige set, waarvan 3 producten de originele verpakking zijn, tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Photo

13-03-2014 | Nieuwe zonnelijn Sun Sensi Payot

Sun Sensi is de nieuwe zonnelijn van Payot. Een nieuwe lijn met volledige bescherming voor de meest gevoelige huidtypes. De nieuwe zonneproducten bevatten een optimale UV-bescherming, een hoge beschermingsgraad, voeden de huid en werken preventief tegen huidveroudering. De lijn bestaat uit 7 nieuwe producten, zowel voor tijdens het zonnen, na het zonnen als ook een self-tanning product.

big_266205_nl[/fusion_builder_column][fusion_builder_column row_column_index=

24-02-2014 | Ons Fotoboek in de winkel

Voor wie het leuk vind om te bekijken plaatsen wij hierbij ons fotoboek dat bij ons in de winkel ligt, ter kennismaking.

Wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
        


 

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s