open dag ipl ontharing

Open dag ipl ontharing

Droom jij ook van een zomer zonder stoppels op je benen?

Droom jij ook van gladde oksels  en een bikinilijn zonder irritatie bultjes?

Wil jij ook nooit meer scheren, epileren of harsen?

Dan heb jij nu de kans om kennis te maken met ontharing op onze open dag ipl ontharing.

Op vrijdag 19 februari organiseert Believe in Beauty een open dag dat in het teken staat van ipl ontharing. Na een intensieve training vorig jaar in Italie zijn wij juni 2015 gestart in ons instituut met ipl ontharing. Uit ervaring blijkt dat er 8 behandelingen nodig zijn voor oksels, bikinilijn en onder benen. Voor het gelaat zijn er gemiddeld 10 tot 12 behandelingen nodig. Ook voor heren die last hebben van overbeharing op de rug en schouders zijn deze behandelingen zeer effectief. De eerste klanten bij Believe in Beauty zijn klaar met de kuur en gaan vanaf nu haarloos door het leven. Je moet er misschien nu  nog niet aan denken omdat de zomer nog ver weg is. , maar nu starten en dan ben je in de zomer haarvrij!

ervaring klant 1

Ik ben begonnen met mijn oksels in juni 2015. Na 4 behandelingen vond ik het resultaat zo goed dat ik ook mijn bikinilijn ben gaan behandelen. Ik hoef nu in de zomer niet meer te scheren. Laat de zon maar komen ik ben er klaar voor.

ervaring klant 2

Ik kom al jaren bij Believe in Beauty voor het harsen van mijn benen. Ik vind het harsen altijd erg pijnlijk. Ilona en haar team hebben mijn benen nu met ipl behandeld. De behandelingen waren veel minder pijnlijk dan het harsen. Ik ben zelf vrij behaard met donkere haren. Maar ik ben zo blij met het resultaat.

Bij Believe in Beauty ontvang je altijd je oksels gratis bij het behandelen van de onderbenen. Met ons speciale spaarsysteem kun je tevens voor gratis behandelingen sparen. Wij leggen je hierover graag meer uit bij ons in het instituut.

open dag ipl ontharing

Wil jij meer weten over ipl? Wil jij weten wat dit precies inhoud? Kom dan naar onze open dag op 19 februari. Tijdens deze open dag organiseren wij een interactieve workshop. om 10.00 uur, 11.30, 13.00 en 14.30 uur start er een workshop. Alles wordt rustig aan je uitgelegd, je kunt vragen stellen en je kunt gratis 1 flits ondergaan zodat je het gevoel ervaart. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kopje koffie of thee. En je gaat niet met lege handen naar huis.

Wil je al meer lezen over ipl kijk dan hier

Neem nu contact met ons op en ben zeker van een plek in een van onze workshops. info@believeinbeauty.nl of 0297-524005

 

By |2016-01-08T14:30:32+00:00januari 8th, 2016|Geen categorie, Ipl behandelingen|0 Comments

Leave A Comment