Over ons2017-01-18T15:20:19+00:00

Welkom bij Schoonheidsinstituut Believe in Beauty

Wij hebben onze deuren geopend in oktober 2004 in het oude en gezellige deel van Uithoorn. Het instituut is gevestigd in de Dorpsstraat dicht bij de Amstel en Winkelcentrum Amstelplein.

De mensen die bij ons komen hebben allen een ding gemeen, ze willen het lichaam verzorgen en hun huid verbeteren. De klanten willen alleen het beste voor de huid.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Believe in Beauty, daarom wordt er in het instituut alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit gewerkt. Het instituut is aangesloten bij de Anbos. Dit betekent dat de hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu, die door de brancheorganisatie zijn vastgesteld, in acht worden genomen.

Wie is Believe in Beauty

Voor ons betekent het leveren van kwaliteit aan onze klanten bij Believe in Beauty veel. Iedere klant moet het gevoel hebben dat zij of hij centraal staat en met uiterste zorg en aandacht wordt behandeld en geadviseerd. Iedereen is anders, iedereen is uniek.

Om de klanten van Believe in Beauty te kunnen bieden waar wij voor staan, heb ik er voor gekozen alleen met personeel te werken die de lat hoog hebben liggen, gediplomeerd zijn en kennis hebben van en passie voor het vak. Het zou niet uit moeten maken bij wie u in de behandelstoel komt te liggen of van wie u advies krijgt.
Ilona Westera

“Er goed uit zien voor uw leeftijd”
Het verbeteren / verjongen van de huid zonder dat er lichaamsvreemde stoffen aan te pas komen. Er goed uitzien voor uw leeftijd, zonder prikken en snijden.
Sinds 1 januari 2014 bieden wij modulair samen te stellen behandelingen. Je bepaalt vooraf hoeveel tijd je bij ons reserveert. Samen met jou geven we invulling aan deze tijd d.m.v. een volledig nieuw ontwikkelde App, welke ons inzicht geeft in alle mogelijkheden en ons tijdens het samenstellen ondersteunt.

Onze resultaten…

Huidverbetering door Micro en Peelings 90
Huidverjonging door TDA en Meso 95
Liften van de huid 85
Couperose verwijderen 90

Ons Team

Ilona Westera | Eigenaresse
Ilona Westera | EigenaresseAllround Huidspecialist
Eigenaresse Ilona heeft in oktober 2004 het Instituut opgericht, nadat zij ruim 7 jaar werkzaam is geweest in andere salons in de omgeving.
Stephanie Homan
Stephanie HomanAllround Schoonheidsspecialist
Stephanie is sinds april 2016 werkzaam bij ons en heeft meer dan 13 jaar ervaring in huidverbetering.
Wim Westera
Wim WesteraBack Office
Wim verzorgt de boekhouding-, marketing- en communicatieactiviteiten.

Wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
        


 

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s