Payot Huidverzorging2017-01-18T15:20:09+00:00

Logo Payot ParisPayot, al sinds 1920 een traditioneel merk. De basis van alle ingrediënten van de producten zijn kruiden, planten en mineralen. Payot heeft een compleet verzorgingsprogramma voor gelaat en lichaam.

In de behandeling van Payot kunt u de specifieke massage ondergaan die is ontwikkeld om de energiecentra van het gezicht te revitaliseren, de vitale celfuncties op te wekken en een perfecte harmonie tussen lichaam en geest te herstellen.

Wij bieden u gedurende onze huidverzorgende behandelingen voor een deel zelf de keuze, welke elementen u wel of niet ontvangt tijdens uw behandeling. Wij werken sinds 1 januari 2014 nl. als eerste in Nederland volgens het zogenoemde modulaire werken. Ons doel met Payot is er voor te zorgen dat u in staat bent uw huid juist te verzorgen, in de salon en thuis, en uw lichaam en geest te laten ontspannen.

Payot Producten

Payot heeft een breed productengamma. Zo zijn er o.a. producten en behandelingen voor de droge/vochtarme huid, de gevoelige huid, de gestresste/vermoeide huid, vette/onzuivere huid, huid met de eerste tekenen van veroudering en de oudere/rijpere huid. Verder heeft Payot een uitgebreide lijn voor body verzorging en natuurlijk de zonnebescherming.

payotflower

Payot in Ontwikkeling

Payot blijft in ontwikkeling, gedurende 2013 zijn alle serums volledig verbeterd en zijn hier de “Elixers” voor in de plaats gekomen. Er zijn 4 verschillende Elixirs: Jeunesse is hét anti-aging serum, d’Eau voor de vochtarme huid, Douceur voor de droge en gevoelige huid en de Pureté voor de vette en onzuivere huid.

Gedurende 2013 is er een geheel nieuwe lijn Techni Liss gelanceerd, welke op basis van Hyaluronzuur de eerste tekenen van veroudering aanpakt.

Begin 2014 heeft Payot een volledig vernieuwde zonnelijn gelanceerd. Sun Sensi is de nieuwe zonnelijn van Payot. Een nieuwe lijn met volledige bescherming voor de meest gevoelige huidtypes. De nieuwe zonneproducten bevatten een optimale UV-bescherming, een hoge beschermingsgraad, voeden de huid en werken preventief tegen huidveroudering.

Wil je meer informatie over dit onderwerp?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
        


 

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s