PBSerum onze Nieuwe Innovatie2017-10-06T15:21:08+00:00

PBSerum onze nieuwe innovatie

Bij Believe in Beauty zijn wij altijd op zoek naar innovatie om de huid van iedere klant in optimale conditie te brengen eb te behouden. En wij hebben weer iets nieuws aan u te vertellen! PBSerum!

wat is PBSerum?

PBSerum is een product op basis van gevriesdroogde enzymen en het keratinase enzym voor een 48 uur durende enzym peeling. Enzymen zijn eiwitten en komen van nature voor in uw eigen huid. Hoe ouder we worden, hoe minder je huid dit aanmaakt, waardoor oa de verslapping ontstaat.

PBSerum is een fantastisch nieuw product dat in elke behandeling kan worden toegevoegd om de behandeling en uw huid naar een betere conditie te brengen. We kunnen PBSerum met apparatuur of zonder apparatuur gebruiken.

Wat PBSerum zo speciaal maakt is een Smart Peeling (keratinase enzym). Dit gaat ervoor zorgen dat de huid gedurende 48 uur na de behandeling een zachte peeling geeft. Dit gaat ervoor zorgen dat de celvernieuwing wordt gestimuleerd en dat de opname van producten in de huid verbeterd. Bescherming tegen de zon is erg belangrijk. PBSerum zijn 100% pure ingrediënten en het is zeer geschikt voor de gevoelige huid, omdat de producten pas worden gemengd als u in de salon bent, er worden geen parabelen, conserveringsmiddelen en parfum gebruikt.

PBSerum onze nieuwe innovatie, de resultaten

wij werken nu al ruime tijd met PSSerum in het instituut. We gebruiken het in combinatie met ipl huidverbetering,  L3 laser,  TDA, de hot/Cold stick. De resultaten zijn voornamelijk het verstrakken van de neus/lip lijn, verminderen van lijntjes en rimpels vooral rond de ogen en de vermoeide doffe huid ziet minder grauw en krijgt meer energie.

Maar ook mensen met een extreem gevoelige huid of juist een vette onzuivere huid kunnen we goed behandelingen met PBSerum.

PBSerum kan los in elke behandeling worden geboekt als een module en is geschikt voor iedereen.