Peelings2017-01-18T15:20:10+00:00

Wij zijn specialist in het “Peelen” van de huid

  • Wil je een mooie, gezonde en gladde huid?
  • Wil je pigmentvlekjes verminderen en de huid verbeteren?

Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

De verschillende soorten peelings AHA, BHA en Salicylzuur  hebben effect op acne, hyperpigmentatie, rokershuid, grauwe huid, fijne lijntjes en rimpels. Het resultaat na een van onze behandelingen is een frisse uitstraling, zonder dat de huid vervelt.

Wat doet een peeling voor mijn huid?

Peeling betekent letterlijk het afpellen van de huid. Bij de behandeling wordt het bovenste deel van de huid verwijderd. Door de werking van de peeling, welke voor een deel in de huid trekt, wordt het onderliggende bindweefsel geactiveerd. Dode huidcellen worden verwijder en sneller vervangen door nieuwe huidcellen.

Hoe weet ik welke peeling geschikt is voor mij?

Door het regelmatig volgen van de juiste trainingen zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van de juiste peelings voor jouw huidtype. Bij elk bezoek aan ons instituut bekijken we vooraf aan de behandeling jouw huid en afhankelijk van de conditie hiervan, geven wij je gericht advies.

Is een peeling pijnlijk?

Dit hangt af van het type peeling. De meeste peelings zijn mild en voelen licht branderig en/of prikkerig aan of jeuken. Aangaande de TCA Peeling, welke hierboven nog niet staat beschreven, is het gevoel veel heftiger.

Wat doet een peeling op langere termijn met mijn huid, wordt mijn huid dunner?

De huid wordt niet dunner, de peelings die wij gebruiken verwijderen de dode huidcellen aan de oppervlakte. Daarbij werken de meeste peelings hydraterend.

Door het gebruik van de juiste cosmetica thuis met ingrediënten zoals vitamine c, peptiden en zonnebescherming zal jouw huid in topconditie komen.

Het kan voorkomen dat de huid gedurende 2  tot 4 dagen na de behandeling heel licht vervelt en dat de huid iets rood is na de behandeling. Wij informeren je hierover en je ontvangt van ons een nazorginstructie formulier mee met tips om de huid juist te voeden en te beschermen.

De Peelings

AHA peeling (Glycol) 30% & 50%

Deze peeling is zeer geschikt voor de ouder wordende huid. Ook bij een rokershuid word met deze peeling goede resultaten behaald. Glycol peeling bevat de kleinste moleculen waardoor het het snelst wordt geabsorbeerd . Glycol peeling word uit suikerriet gewonnen en is 100% natuurlijk en biologisch.

Lactic peeling  (Melkzuur) 15% & 30%

Deze peeling is zeer geschikt voor droge en gevoelige huid . Ook bij pigmentvlekken word met deze peeling goede resultaten behaald. Lactic peeling word uit melk gewonnen en is 100% natuurlijk en biologisch. Lactic peeling heeft ook een sterk vochtinbrengend effect.

BHA peeling (Salicylzuur) 20%

Deze peeling is zeer geschikt voor de onzuivere huid en voor acne. Ook bij de onbeschadigde huid word met deze peeling goede resultaten behaald. BHA peeling is een salicylzuur en is 100% natuurlijk en biologisch.

TCA peeling

  • Grove huidstructuur
  • Rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Acne littekens
  • Zonnebeschadiging
  • Rokershuid

Herken je jouw huid hierin, dan adviseren wij je de TCA peeling van Pascaud.

Deze behandeling is een doorbraak op het gebied van Anti-Aging en leidt tot significante verbetering in huidverjonging. De TCA peeling maakt de huid weer jonger, strakker en gladder in 1 week, onafhankelijk van uw leeftijd, huidskleur of huidtype.

De behandeling

10 dagen vóór de behandeling gebruik je thuis speciale ampullen om de huid voor te bereiden op de peeling. In ons instituut duurt de behandeling ongeveer 50 minuten. Direct na de behandeling voelt de huid strak maar ontspannen aan. In de dagen die volgen zal de huid bruine verkleuringen vertonen en vervolgens vervellen. Gemiddeld duurt dit proces vijf dagen en ontstaat er een nieuwe frisse ‘Baby’ huid.

Na de behandeling ontvang je een speciale creme voor de eerste dagen na de behandeling en een SPF die je een aantal weken over de dagverzorging heen gebruikt.

Is de behandeling veilig?

Het gebruik van diverse unieke peelingstoffen tijdens de behandeling stelt de getrainde specialist(e) in staat het peelingproces volledig te controleren en de peeling 100% veilig uit te voeren. Dode cellagen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen die de huid weer zijn helderheid en stevigheid teruggeven.

Tijdens het intake gesprek dat ruim voor de behandeling plaatsvindt zullen wij alles met je bespreken en na de behandeling ontvangt je van ons een nazorgformulier met vele tips.

Na de behandeling

De TCA peeling geeft u een nieuwe huid, maar door de vervelling ziet de huid er een paar dagen minder mooi uit. Make-up mag je wel gebruiken, maar wij adviseren je toch een aantal dagen vrij te nemen of de behandeling in een vakantie in te plannen. Is dit lastig en zie je daarom de TCA-Peeling niet zitten, dan geven wij je graag advies over de AHA of BHA peelings.

In de zomer geen TCA peeling!

De TCA peeling voeren wij alleen uit in de maanden september tot april, dit i.v.m. de zon.

Wil je meer informatie over dit onderwerp?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
        


 

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s