Verbetering van Binnenuit2017-01-18T15:20:21+00:00

Project Description

  • Onze huid is ons grootste orgaan en ons mooiste bezit. Maar onze huid is ook een spiegel voor onze innerlijke gezondheid.
  • Huidproblemen zijn vaak een reactie op een disbalans van hormonen, vitaminen, mineralen en ontstekingen van je innerlijk mens.
  • Een effectieve manier om huidproblemen aan te pakken is het verbeteren van je innerlijke gezondheid door bijvoorbeeld verse voeding en het aanvullen van tekorten.

Een gezond lichaam van binnen, straalt van buiten. Gezondheid van binnen komt altijd eerst, want zodra je je daarop focust, ondersteun je jouw lijf in zijn lichaamseigen processen en zul je als gevolg daarvan o.a. een stralende, egale en gezonde huid krijgen.

Een stralende, mooie en egale huid krijg je door de huid van buitenaf goed te verzorgen met de juiste producten en behandelingen maar ook om je lichaam te voorzien van voedingssupplementen die het nodig heeft om te korten aan te vullen en om de huid af en toe te ontgiften.

Met de voedingssupplementen van Pascaud geven wij je graag advies over de beste producten om een mooie huid te krijgen. Op onze Facebook pagina staan ook regelmatig tips voor een gezond leven met bijvoorbeeld gezonde Smoothies.

Wil je meer informatie over dit onderwerp?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
        


 

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s