TDA Huidverjonging2017-01-18T15:20:10+00:00

Het is gelukt! Wij bieden de nieuwste gepatenteerde innovatie in Nederland op het gebied van Anti-Aging!
Een zeer effectieve behandeling van 20 minuten, met zichtbare resultaten!

TDA (Trans Dermale Applicatie) is een nieuwe en unieke behandeling waarbij een jetstream van 100% zuurstof gepatenteerde Farmaceuticals naar de diepere huidlaag transporteert.

Een korte uitleg over Farmaceuticals

Farmaceuticals worden tot heden niet gebruikt bij ons in het instituut. Wel werken wij al jaren met Cosmeceuticals in de strijd tegen huidveroudering. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd en in onderlinge samenwerking op elkaar afgestemd, wat zichtbare huidverbetering oplevert.

Bij TDA werken we met de nieuwste generatie Cosmeceuticals (nagenoeg Farmaceutical waardig). De hoogst mogelijke werkzame stoffen die wij, tot nu toe,  kunnen en mogen gebruiken voor huidverjonging.

De huid wordt niet aangeraakt

Tijdens de behandeling wordt uw huid niet aangeraakt. Natuurlijk starten we met het reinigen van uw huid wat met onze handen gebeurt. Daarna volgt een voorbereidende peeling met saffier die er voor zorgt dat uw huid de ingrediënten gemakkelijk opneemt voor een optimaal resultaat.

De drie huidlagen

Daarna volgt de TDA behandeling, die aanvoelt als een zachte massage met koude lucht. Deze is geschikt voor iedere huid en voor vrouwen en mannen. De resultaten zijn verrassend te noemen; er ontstaat vanuit de diepste huidlagen een subtiele mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand echt kan benoemen.

 

Zeer enthousiast!

Na de eerste behandeling zult u zeer enthousiast zijn net als onze eigen klanten. Daarna kunt u op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of u een kuur wilt boeken of dat het een kwestie wordt van een keer in de maand bijhouden, eventueel afwisselend met uw uitgebreidere gelaatsbehandeling.

Voor iedereen beschikbaar

TDA is voor iedereen beschikbaar, bereikbaar (vanaf € 39,50 tot € 54,50 per behandeling) en een ultra moderne manier om het gewenste Anti-Aging effect te bereiken.

TDA zal u ook verassen!!

TDA Huidverjonging zonder de huid aan te raken

Wil je meer informatie over dit onderwerp?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!
        


 

Deel deze pagina met je vrienden, familie en collega’s