tips voor een mooie huid in de herfst

Tips voor een mooie huid in de herfst

Mijn nieuwe blog geeft ik je graag tips voor een mooie huid in de herfst

De herfst heeft even op zich laten wachten dit jaar, maar met het vallen van de bladeren en de wind die al wat frisser wordt komt de herfst er toch aan. De herfst is ook het moment om je beautyroutine weer eens onder de loep te nemen. Ik geef je hierbij graag tips voor een mooie huid in de herfst.

In deze blog geef ik je graag tips voor een mooie huid in de herfst.

In de zomer leven we vaak wat gemakkelijker en vergeten we al snel om onze huid te verwennen met mooie producten met andere ingrediënten. In de zomer heeft je huid andere behoefte aan producten dan in de herfst en winter. In ons instituut geven we in de seizoenen van het jaar ook altijd andere behandelingen. Dus kijk je producten eens goed na, kijk naar je huid en ga deze weer verwennen met de mooiste producten die je huid nodig heeft. Zullen we deze goede gewoonte weer op gaan pakken? Je huid zal je dankbaar zijn.

Hierbij mijn tips voor een mooie  huid in de herfst:

  1. Tip 1: Reinig je huid met de juiste producten. Vind je in de zomer een frisse reinigingsgel lekker, in de winter kan je voor je huid beter een reinigingsmilk gaan gebruiken. Dit is wat zachter voor de huid en door het gebruik van de juiste lotion/tonic na de milk zal je huid je dankbaar zijn.
  2. Tip 2: Wissel van creme en serum. In de zomer mag het wat luchtiger zijn, in de herfst mag het wat vetter zijn. Een creme die voller/vetter is bevat meer vetstoffen. De vetstoffen in de creme voorkomen namelijk dat het vocht uit je huid kan verdampen door de overgang van buiten naar binnen en andersom. Zo blijft het vochtgehalte in je huid op pijl en je huidbarrière in balans.
  3. Tip 3: Gebruik 2 tot 3x per week van Dermo28 de Crema Acida om de huidbarriere op peil te brengen en te houden. Waarom je huidbarriere zo belangrijk is lees je hier 
  4. tip 4: In de herfst mogen we de huid weer exfolieren: peelen. De zon is niet meer zo krachtig dus we kunnen de huid weer bevrijden van zijn dode huidcellen laag. Je huid krijgt meer “lucht”en zuurstof. Dit kun je doen door de huid 2 keer per week een scrub te geven. In de complexen van dermo28 zitten fruitzuren voor het  dagelijks exfolieren. Vraag hiernaar bij je volgende bezoek. Of geef je huid elke maand een home therapie. Een masker met fruitzuren voor het verwijderen van de dode huidcellen en tegelijk de huid te voeden. Meer info geven je we graag in ons instituut. Maar ook een favoriet is de Daily van PBSerum. Een kuur van 14 dagen om je huid te peelen op basis van gevriesdroogde enzymen. Je voelt dit verder niet in de vorm van tinteling of prikkeling maar is zeker net zo effectief.
  5. tip 5: Je lippen kunnen bijzonder gevoelig zijn voor weersomstandigheden, vooral bij wisselende weersomstandigheden. Daarom raad ik je aan om deze tijd van het jaar speciale aandacht te besteden aan je lippen. Gebruik een goed voedende lippenbalsem, zonder parfum of kleurstoffen natuurlijk, om uitgedroogde en gebarsten lippen te vermijden. Ik adviseer je om de Dermo28 Soothing Formula te gebruiken.

Natuurlijk passen we ook de salon behandelingen aan, aan de behoefte van de huid. Lees hier meer over in de volgende blog.

Heb jij nog tips voor een mooie huid in de herfst? Laat het mij weten!

Groet,

ilona

 

 

 

 

By |2018-10-31T21:26:06+00:00oktober 25th, 2018|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment