Waarom nu starten met ipl ontharen

Waarom nu starten met ipl ontharen

Je denkt er waarschijnlijk nog niet over na, maar wij kunnen er NU voor zorgen dat jij de volgende zomer haarvrij je vakantie door gaat brengen!
Starten met ipl ontharing in de herfst geeft resultaat in de zomer!

Waarom nu starten met ipl ontharing?

Voor het perfecte resultaat met ipl ontharing heb je minimaal 8 behandelingen nodig. Je komt dan 1 keer in de 4 weken bij ons in het instituut.
Verder is het voor je huid het beste als je huid zo ligt mogelijk is, dus niet gebruind door de zon. Wij raden dan ook af om gedurende de ipl behandeling een week voor en een week na de behandeling onder de zonnebank te gaan.

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

Haren groeien in verschillende groeifases. De haarfollikels die zich in de groeifase bevinden worden alleen definitief verwijderd en de haarfollikels in de rustfase blijven ongedeerd. Aangezien er een groot deel van de haarfollikels zich in de rustfase bevinden, zullen er meerdere behandelingen noodzakelijk zijn om een cosmetisch resultaat te bereiken. Er zijn dus altijd nabehandelingen nodig om het behaalde resultaat te behouden.
Wij adviseren om te starten met minimaal 8 behandelingen.

Ga nu starten met ipl ontharen

Dus als je nu wil starten met ipl ontharen en volgende zomer haarvrij wilt doorbrengen neem je nu contact met ons op en maak je een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.
Wij vertellen je alles over de verschillende mogelijkheden, of je geschikt bent voor deze behandeling en de prijzen.

Ps wij hebben tevens een speciaal puntensysteem zodat je kunt sparen voor gratis behandelingen, maar daar vertellen we je graag meer over in ons instituut.

Meer informatie www.believeinbeauty.nl/ipl-ontharing-haarverwijdering

graag tot ziens in mijn instituut,

ilona westera

 

By |2015-11-11T21:19:51+00:00november 11th, 2015|Ipl behandelingen|0 Comments

Leave A Comment