Wenkbrauwen tekenen hoe doe je dat

Wenkbrauwen tekenen hoe doe je dat

Mooie wenkbrauwen zijn voor iedereen anders, de een houdt van volle wenkbrauwen, de ander van dunne. De mode geeft aan dat volle wenkbrauwen al een tijd een trend is. Zelf vind ik dat je meer naar je gezichtsvorm moet kijken en wat je zelf mooi vindt dan dat wat in de mode is. Wenkbrauwen tekenen hoe doe je dat en met welke producten, ik geef je advies!

Er zijn verschillende manieren om je wenkbrauwen bij te tekenen. Pupa, ons make-up merk heeft 3 wenkbrauw producten om je wenkbrauwen bij te tekenen, een wenkbrauw gel en een high lighter. Ik geef je graag advies over de producten.

Wenkbrauwen tekenen hoe doe je dat met welke producten

Pupa Milano heeft de perfecte producten voor een mooie make-up. De wenkbrauw lijn bevat verschillende producten, ik ga ze voor je uitleggen.

  1. Eyebrow Definition Cream. Een zacht romige en ultra gepigmenteerde creme. Makkelijk te gebruiken en de lijn van de wenkbrauw is met uiterste precisie te tekenen. De creme is te verkrijgen in 3 kleuren
  2. Eyebrow Pencil (waterproof). Een wenkbrauw potlood voor het perfect bijtekenen en bijwerken. Nu in 4 kleuren.
  3. Eyebrow Design Set. Een luxe doosje met 2 kleuren. Een poeder en een wax. Start met de wax om de wenkbrauwvorm goed te fixeren. Teken daarna met het bijgeleverde kwastje de wenkbrauwen goed in met de poeder. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.
  4. Eyebrow Plumping gel. Een wenkbrauw gel in 3 verschillende kleuren. Maak kammende bewegingen en geef je wenkbrauw de vorm die jij wenst.
  5. Duo Highlighter Matte & Shine. De Duo Highlighter gebruik je na het bijwerken van de wenkbrauwen. Met de Matt bepaal je de correcte vorm en corrigeer je de vorm. Werk vanaf de binnenrand van de wenkbrauw. Vervaag de lijn met de vingertoppen. De Shine gebruik je onder de wenkbrauwen. Het verlicht de wenkbrauw en geeft een subtiele maar prachtige glans.Er zijn 2 verschillende kleuren beschikbaar.

Hoe maak je zelf de mooiste wenkbrauwen, graag geef ik je hierbij een aantal tips.

  1. Borstel je wenkbrauwen in model met een speciaal wenkbrauw borsteltje. Je kunt hiervoor ook een oude mascara borstel gebruiken. Zorg wel dat deze helemaal schoon is.
  2. Kijk naar voren in een spiegel en op ongeveer 2/3 van de wenkbrauw zie je het hoogste punt. Zet daar met een wenkbrauwpotlood een klein puntje.
  3. Leg een potlood langs je neus, langs de buitenooghoek naar de wenkbrauw. Zo kun je precies zien tot hoever je de wenkbrauw moet tekenen. Zet hier ook een klein puntje.
  4. Neem nu een wenkbrauw product naar keuze. Een potlood, creme of poeder en teken rustig, precies en nauwkeurig de wenkbrauw vorm bij.
  5. Als finishing touch is de Highlighter Matt&Shine voor de correctie en glans perfect te gebruiken.

Voor de juiste vorm kun je bij Believe in Beauty altijd terecht voor het epileren van de wenkbrauwen. Wij geven je graag advies.

Mocht je verder nog vragen hebben over de wenkbrauwen of over de producten, neem dan contact met ons op.

Ilona

 

By |2017-01-18T15:20:19+00:00februari 22nd, 2016|Geen categorie, Pupa Milano Make-Up, zon cosmetica|0 Comments

Leave A Comment